DAG EN NACHT 7 dagen per week

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart kunt u altijd bij Biemans terecht voor informatie en advies. Biemans zorgt rondom de uitvaart altijd voor een nazorgpakket met alle relevante zaken die geregeld moeten worden, zoals boekjes met zakelijke adviezen, informatie over gedenktekens of asbestemmingen en actuele contactgegevens van bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen.

 

 

Rouwen en verlies verwerking

Naast het zakelijke dat geregeld moet worden is er natuurlijk nog veel meer de emotionele kant. Juist als de uitvaart voorbij is keert de stilte weer en komen de emoties
vaak los. De één kan daarvoor bij een pastoraal werker terecht, de volgende wil graag nog eens met de nazorgmedewerker van Biemans praten.

 

Maar als u met vragen blijft zitten, neem dan eens contact op met het Landelijk Steunpunt Rouw (LSR) in Amersfoort.

Voor een luisterend oor of informatie en advies kunt u terecht bij het Rouwzorgloket.

U kunt het LSR bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer: 033 - 461 68 96.

Ook kunt u uw vraag per e-mail sturen naar hulpvraag@landelijksteunpuntrouw.nl. Of kijk op www.landelijksteunpuntrouw.nl

 

 

En ik dan?

Nu de uitvaart voorbij is heeft u gemerkt hoeveel er op u af komt. Wellicht heeft u daarom juist nu de wens voor u zelf alles eens op een rij te zetten.

Kijk dan eens op de pagina "voorzorg" wat u allemaal zelf nu al kunt regelen en vastleggen. Ook daar helpen wij u natuurlijk graag verder bij.

 

Vul bijvoorbeeld de Wilsbeschikking in. Laat ons eens vrijblijvend naar uw uitvaarpolissen kijken. Bent u voldoende verzekerd - als u tenminste verzekerd wilt zijn.

Of wilt u (als laatst overgeblevene) uw wensen en de regeling van de nalatenschap notarieel vastgelegd hebben? Ook daar hebben wij voor u betrouwbare adressen voor.

 

Bel ons gerust voor een afspraak:

010 - 245 70 90. Het verplicht u tot niets.

 

Uitvaartzorg J.Chr. Biemans b.v.

Tel.:  010 - 245 70 90

Fax.: 010 - 245 05 12

e-mail:  biemans@hess.nl

 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer:  010 - 245 70 90

Rouwcentrum Overschie

Hoornsingel 10

3042 NL Rotterdam

Rouwcentrum De Meidoorn

Meidoornsingel 50

3053 BS Rotterdam

Rouwcentrum Hess

Reigerlaan 195

2903 LG Capelle aan den IJssel

Home | Privacy | Disclaimer | Links